EXPRESSION
Foto & Redigering - Mimi Ericson, Jag

Sitter och redigerar bilderna från studiofotograferingen igår. Blev faktiskt rätt nöjd med den här bilden, även om Modellen Johanna tycker hon ser förjävlig ut. Men men, i det här fallet är fotografen som bestämmer i slutändan.

SERIÖS


Foto - Johanna Johansson
Redigering - Mimi Ericson, Jag

Igår stod jag även lite framför kameran. Inget jag såg fram emot, men gjorde mitt bästa. Svårt att vara seriös, skrattade mest hela tiden haha! Det här var den bilden jag själv blev ganska nöjd med.


JOHANNAFoto & Redigering - Mimi Ericson, Jag
På bilden - Johanna Johansson


Efter en flitig otursdag, så tycker jag dagens fotografering med Johanna blev ganska bra. Jag är nöjd med resutlaten.


Säger detta något om min hygien?Igår fyllde jag som sagt år. Jag fick en hel del bra presenter, mycket nördiga kamera prylar, sånt som jag alltid tjatar om att jag måste köpa men aldrig spenderar pengar på i slutändan. Det som står med på bilden är lite av det jag fick. Halsbandet fick jag av min vän Johanna, jag kan säga redan nu att det kommer jag slita med hälsan.

Jag fick ett torrshampoo, som jag knappt vet vad det är till för men har hört att det kan vara bra att ha. Fick även tre par annorlunda trosor. Haha! På ett par stod det Pokerface och sen var det en apa frampå. Detta fick jag av mina systrar, vet inte riktigt hur jag ska tolka det, tre par trosor och ett shampoo? Sanningen om min hygien kanske börjar växa fram, vad vet jag. haha! Är iallafall tacksam för alla presenter jag fått och kommer få senare. Nämligen så att jag firar födelsedag fler gånger den här veckan, men det uppdaterar jag mer om senare såklart.


941204

Idag fyller jag 17 år, det känns... inte så speciellt. Men Lill-Mimi'n inom mig tycker fortfarande att det är lika roligt! Jag fick såklart jättebra presenter och allt var sådär bra som en födelsedag ska vara. Det blev inte så mycket bilder idag eftersom jag är den som har ansvaret för plåtandet i vanliga fall, men hann inte med idag när det var jag själv som skulle stå i centrum. Kommer självklart ta kort på presenterna, men det läggs upp vid ett senare tillfälle.