...


It started out as a feelingDet var ett tag sedan jag skrev här på bloggen. Har varit fullt upp med annat nu på sistonde nämligen, men nu är jag pågång igen förhoppningsvis. Idag fick jag äntligen min lön så nu ska en snäppet rikare och nöjdare Mimi, gå och ta sig en kwällsmacka och njuta sig fram till fredagen imorgon. Ha det gött!

11 April


Foto & Redigering - Mimi Ericson, Jag
Bjuder på lite bilder från påsken, på en busig liten filur vid namn Ragge (Egenltigen heter han Raggsockan).

Jag har gått och blitt sjuk över helgen, vilket gör mig helstressad över skolan och allt. Har nämligen ett nationellt prov imorgon som måste göras. Annars känner jag mig hyffsat positiv, även om jag kracksar som en hes kråka och snorar som en 2 åring på dagis.

When I look at youFoto & Redigering - Mimi Ericson, Jag


Blev rastlös nu på kvällen och min lillebror fick offra sig att stå framför kameran den här gången. Mutade honom med lite Skitgubbe (kortspel) efteråt, det funkar alltid.


Good old timesFörsöker rensa lite i datorn och hittade en jättegammal bild i arkivet på Johanna, min otroligt fräna polare. haha! Visst är hon snygg?

Klantigt av mig

Vaknade imorse och upptäckte att jag fått en massa fina roliga kommentarer, dock så gjorde jag något dumt. Jag skulle godkänna alla kommentarerna och svara på dom, då.. klumpig som jag är så tog jag bort alla det nya kommentarerna.

Några av er hade ställt frågor till mig. Hoppas verkligen att ni besöker min blogg igen, så får ni svar här istället. Kommer nämligen inte ihåg era bloggadresser.

Vad fotar du med för kamera?
- Började med en Nikon D60 men från och med förra året i januari har jag använt mig av min Nikon D90.

Letade efter en vit enkel design till min blogg, så kommer jag in på din. Jag är så avis. Vill ha din bloggdesign :(?
- Vet inte om det var exakt så du skrev, men principen är densamma. För det första är jag glad att du gillar min design, tack så mycket!

- Jag är själv rätt dålig på att designa till bloggar, men ibland får jag en snilleblixt och på nåt sett klickar jag mig fram till en rätt hyffsad design tillslut, Men det tar tid och jag gör många många missar innan det blir rätt. Så tyvärr kan jag inte hjälpa dig att göra en design (om så var fallet), men gå in på designadinblogg.se och kolla upp hur man få en horisontell meny och utgå från den.


vet inte om fler frågor dök upp, men isåfall hann jag inte läsa dom. Men, Tack för alla komplimanger!

Mina Små

Foto & Redigering
- Mimi Ericson, Jag

Dahlia, Busunge nummer ett

Foto & Redigering - Mimi Ericson, Jag

Dahlia sprang runt och gömde sig för mig under alla stolar i hela huset.. Busunge numero 1.

Små barn, leka bäst

Foto & Redigering - Mimi Ericson, Jag

Den här helgen har varit uppe i mysfaktor 100. Tog en massa bilder på mina mys småsyskon, så ni kan räkna med att få se mycket av det i framtiden. Nu ska jag återgå till lite jobb och försöka njuta av mitt påsklov som börjar idag.