small perspectives


Foto & Redigering - Mimi Ericson, Jag

Bilden är från förra hösten. Vi gick igenom olika kompositionsprinciper på Fotolektionen. Den var i färg från början men jag satt med den lite nu och upptäckte att den såg bra ut i svartvitt också.


F5

Min design har som sagt strulat en del på sista tiden. Men nu börjar jag äntligen få iordning på den. Skulle tro att den syns bäst i webbläsarna internet explorer och Mozilla Firefox. Klicka F5 för se det korrekta slutresultatet!

FREE FALLIN'Ännu en fredag har passerat. Nu är det dags för mig att krypa till sängs, imorgon är en ny dag. Då ska jag försöka fixa till det små skavankerna på bloggen b.la.

Suttit och plöjt igenom Free Fallin' med John Mayer, i stort sett hela kvällen. Glömde nämligen bort att den låten existerade. Nu går det inte att slitas från den fina gamla dängan... men jag måste sova.

SÅNT HÄR HÄNDER ALLTID MIG

Nu har jag gjort en hemskt upptäckt.
När jag väl känner mig nöjd med min nuvarande design på bloggen så ska såklart nåt krångla.. Gick in på bloggen med webbläsarna Mozilla Firefox & Safari. Det såg ju inte alls ut som det gjorde i Explorer. ÅÅÅH Vad irriterad jag blir. Nu har några av er sätt min design som osammanhängande, rörig och fellänkad under hela den här veckan.

Detta mina vänner är ett såkallat i-landsproblem. Det måste jag försöka lösa! Ett tips, kolla på min blogg med Explorer i framöver.

RUBRIKEN ÄR ALLTID SVÅRAST

Vill tipsa om en Veckans blogg tävling som äger rum på en mycket stilren blogg vid namn kseniajernbom.blogg.se.
Hon tar riktigt fina bilder och har en bra blogg att läsa, så om ni inte känner för att tävla så kan ni alltid ta en titt ändå. Klicka på jättelänken för att komma till bloggen.

Ny Design


Foto & Redigering - Mimi Ericson, Jag

Blir så trött på mig själv detta är tredje gången på knappt två månader som jag mixtrar med deisgnen här på bloggen. Blir så frustrerad eftersom jag aldrig blir nöjd. Nu för tillfället känner jag mig nöjd som den ser ut nu, liite små ändringar bara som behöver göras. Sen har jag bestämt mig för att ha samma sålänge det går.

Bjuder på en gammal bild som jag aldrig själv tröttnar på.


Shrek


Härom dagen..eller ja förra veckan om man ska vara uppriktig. Satt jag och kollade igenom  en hel del fotoalbum från min barndom. Det blev en hel del skratt för mig själv då jag upptäckte att min shrek haka redan fanns på den tiden.

För er som inte vet vad Shrek-Hakan innebär. Vilket ingen borde veta eftersom det är helt eget påhittad av min Syster Moa. Den uppfanns i samma veva som Shrekfilmerna, Då vi upptäckte att min haka var rent utsagt identisk med Shreks; bortse från den självlysande görna färgen och dess storlek.

Jag hade tänkt att några av mina favoriter skulle få sitta på väggen hemma. Det blir nog snyggt! Fler Shrekhakor dessto bättre.

COCHETTSFoto & Redigering - Mimi Ericson, Jag

På bilderna ser ni min underbara och vackra syster Moa. Hon driver en blogg som är värd att besöka. Klicka HÄR

FRIDAYNIGHTHar ni hört den här:

Vad är höjden av litenhet?
- Kunna sitta på mattkanten och dingla med benen.

Där spred jag förhoppningsvis lite glädje ut i hushållen en fredagskväll. Med de säger jag Godnatt!


FRIDAY PICTURES


Foto & Redigering - Mimi Ericson, Jag

Här är lite av det fredagsbilder jag tagit idag. Eftersom jag är hemma idag snorig och eländig så fanns det inte mycket annat är göra än att ta fram kameran och fota lite.

Hoppas eran dag varit lite mer händelserik..

IMORGON ÄR EN NY DAG

Vaknade imorse och kände mig krasslig. De resulterade till feber på eftermiddagen. den här helgen är inget jag ser fram emot. Men men, imorgon är en ny dag förhoppningsvis mår jag bättre då.
Med de säger jag klart slut för idag.

VÄNTAR PÅ BÄTTRE TIDERJag sitter och tänker på allt jag vill hinna med att göra i sommar. Längtar som bara den till sommarlovet nu.

...Och med det säger jag Godnatt!