COMMENTSFINA* hm.. inte ett ord som jag använder varje dag.. inte varannan heller. Men de passar så bra in på min tacksamhet. Jag ville bara tacka för alla "bra" kommentarer jag fått på senaste. Jag blir jätteglad!


M.K OLSEN


MaryKate Olsen by: Mimi Ericson

Den här bilden har jag suttit med lite till och från.


Vet inte om det syns vem det är men jag är nöjd med den iallafall såklart. Jag har verkligen fattat tycke för att teckna igen, jag hade en period då jag höll på mycket med det men det gick över. Nu börjar jag få tillbaka det intresset igen. Jag hoppas det märks, haha.


20120130Vet inte om det blev så som jag hade tänkt från början, ändrade lite på slutet. Men är ändå ganska nöjd med det  resultatet som blev. Hoppas ni också gillar den!

BE CREATIVENär jag kom hem idag, hade jag en massa idéer. Jag har nu dragit fram ritplattan och börjat skapa. Förhoppningsvis blir slutresultatet nånting värt att visa upp här på bloggen.

NU KOMMER LEKTANTENIdag blev jag kallad lektanten av min lillebror när jag kom gåendes. NU KOMMER LEKTANTEN skrek han. Men det lät positivt från hans sida så jag antar att jag ska vara glad för det.

Eftersom jag spenderar min helg på landet med mina småfisar så var bildbrist ett problem i afton. Men jag lyckades rota fram en smått charmig bild på en väldigt trött mig och lillan från förra sommaren.


PERSONALITYFoto & Redigering - Mimi Ericson, Jag

Jag försökte hitta på nånting kreativt med bilderna från igår. Tyckte det var synd att låta Moas underbara grimaseringar bli osedda för omvärlden.

KAVIARHar nån slags förkärlek till Kaviar. Älskar knäckebröd med Kaviar. Självklart ska även mjölken stå där på sidan.


SOMETHING BRIGHTERFoto & Redigering - Mimi Ericson, Jag

När jag kom hem idag fick jag ett sug efter lite fler nya bilder att sitta och pilla med. Hade en bra idé och blev ganska nöjd med resultatet som blev på min snygging till syster Moa. Halva nöjet blev att skratta åt hennes underbara miner hon gjorde emellanåt.


SVARTVIT I ALL ÄRASom ni säkert har märkt av i min blogg så är jag otroligt svag för svartvita bilder. Jag har försökt att få in mer och mer färg i mina bilder eftersom jag är rädd att det ska bli tråkigt att kolla på. Men å andra sidan så har det ju blivit lite av min grej så.. Jag kommer nog aldrig sluta gilla svartvitt.. det blir nog inte tråkigt heller sålänge jag gillar bilderna.

En aning flummigt inlägg måste jag säga men principen är den att jag kommer fortsätta köra på svartvitt. Haha!


LIFE BY ALMA


Foto & Redigering - Mimi Ericson, Jag

När jag kom hem från praktiken idag, vart jag sugen på att redigera i photoshop, det var ett tag sen. Jag knäppte lite bilder på min syster Alma , Nu ska jag sitta och redigera hela kvällen.


http://lifebyalma.devote.se
Glöm inte trava in på Almas fin fina blogg som hon knappt är aktiv i just nu men.. aa... Klicka iallafall.. om ni vill..

UPDATEDet var ett tag sen jag uppdaterade här på bloggen. Kort sagt, så har jag haft det superr, just nu håller jag på och leker med min ritplatta; som jag visst också glömt nämna att jag har inskaffat på senare tid. Bilden här ovan är målad/skissad av mig i det underbara programmet photoshop. Måste säga att den blev rätt bra, med tanke på att jag fortfarande håller på att lära mig det här med ritplattan och allt.