The Country SideSnart åker jag ut på landet till min pappa. Det var längesen jag var där. Har varit mycket skola och jobb nu på senaste, så det ska bli jättekul att träffa alla småttingar och busa hela helgen och bara vara.


Intressant förmiddag


Foto & Redigering - Mimi Ericson, Jag

Utelåst från mitt eget hem, efter att ha glömt nyckeln hemma. Sitter jag nu på bakgården och filosoferar i min ensamhet. Jag kom på den mest lysande idé, rotade fram en skarvsladd i förrådet, och nu sitter jag vid datorn och knäpper lite med kameran i min väntan på att bli räddad.

Hittade lite tändvätska och kol, hm.. om det dröjer hela dagen kan jag ju alltid grilla. Denna förmiddag blir bara mer och mer intressant.

She's got the look

Foto & Redigering - Mimi Ericson, Jag
På bilden: Alma


I'm proudFoto & Redigering - Mimi Ericson, Jag

Idag hade jag det såkallade, Mentorsamtalet. Skrämmande till en början men det slutade faktiskt bra.
Är lite stolt över mig själv tillochmed. Jag är grym, när jag vill!


Photographs in the sun

Foto & Redigering - Mimi Ericson, Jag

Kom precis in från en liten promenad med kameran. Hittade en kelig katt som satt och stekte i solen på en kulle, han/hon fick bli min modell i afton.

Sunday

Foto & Redigering - Mimi Ericson, Jag

Lyckan som uppstod när jag vaknade och upptäckte att solen fortfarande värmer utanför. Gårdagens mini fotografering av Alma blev rätt lyckan. Ska försöka få till lite fler soliga bilder idag hade jag tänkt.
Ha en jäkla bra söndag!

Come a little closerFoto & Redigering - Mimi Ericson, Jag
På bilden: Alma

My mind is racing againFoto & Redigering - Mimi Ericson, Jag
På bilden: AlmaWe're in this togetherÄlskar att det äntligen börjar bli vår och värme. Igår var en väldigt bra dag, Jag var hos min bästa finaste Johanna i Örebro, där vi grillade och mös i solen hela dagen. ...måste lära mig att ta med kameran lite oftare, har aldrig några vardagsbilder att bjuda på nuförtiden känns det som, hm....

NU ska jag återgå till redigeringen av porträttbilderna jag fotade idag.

Work work work


Längesen jag uppdaterade bloggen. Har haft en hel del att göra, mycket i skolan och efter. Nu ska jag sätta mig ner och tjäna lite mer pengar. Jobb jobb jobb!

Vår ♥Fick höra att det ska vara soligt och varmt hela veckan. Jag ber på mina bara knän att det ska hålla i sig, vill inte ha någon mer snö nu. Det är vår!